Wat is Holistisch Energetisch Therapie?

De Holistisch Energetisch Therapeut gaat er vanuit dat er een verband bestaat tussen het fysieke, mentale en psychische en dat alles uit energie bestaat. In deze energie kan de therapeut processen van de cliŽnt waarnemen en begeleiden. Tijdens de behandeling (healing en/of reading) maakt de therapeut o.a. contact met de zeven hoofdenergiepunten, ook wel chakra's genoemd. Deze vormen een verbinding (poort) tussen het fysieke lichaam en de beschermende energieveld (aura). Dit systeem noemen wij dan ook wel het aura-chakra-systeem. Daar wij, uit de holistische gedachten, gebruik maken van de aarde- en kosmische energie, die wij naar ons hart (chakra) verplaatsen is het voor mij vanzelfsprekend dat ik vanuit mijn hart werk. Dit noemen wij in vakjargon neutraliteit bewaren. Omdat wij met energie werken, kunnen mensen met uiteenlopende klachten (wat meestal een verstoorde energie is) bij ons terecht. Waar nodig zullen wij onze cliŽnten naar andere medische disciplines doorverwijzen.. Vergeet niet, een therapeut is geen arts, maar een hulpverlener.

In mijn geval heb ik tijdens mijn opleiding meer inzicht gekregen in de intermenselijke processen. Ik heb meer controle gekregen over het magnetiseren en meer begrip gekregen hoe en waarom dit werkt.. Daarom gebruik ik magnetiseren, indien nodig en in overleg, geregeld tijdens de behandelingen. Daarnaast werk ik ook met kristallen, daar heb ik mij extra in gespecialiseerd en geef ik inmiddels ook les in. (Een kristal kan je nu eenmaal meenemen in je broekzak of anderszins bij je dragen. Dat gaat wat moeilijk met een therapeut.) Ook dit laatste gebeurd alleen met toestemming van de cliŽnt.

Zie voor kosten van een behandeling, de prijslijst!!

Voor verdere informatie kunt U o.a. terecht op www.cvio.nl , dit is de website waar U ook meer kunt vinden over de opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut.