Celestien

 

Doorgroeiopleiding Kristalhealing:

 

Bij genoeg deelnamen start in september 2009 bij CVIO weer een doorgroeiopleiding van 30 lessen voor therapeuten, kristalhealing. Deze wordt gegeven en verzorgt door Adriaan die als Holistische Energetisch Therapeut en Docent Kristalhealing aan CVIO verbonden is. Wij hebben hem leren kennen als een intuītief therapeut en gepassioneerd docent kristalhealing die in zijn dagelijks leven tevens docent intuītief beeldhouwen is. (bekijk hiervoor en voor zijn werken www.armarius.nl )

 

Adriaan

 

 

 

 

Hij zal U graag zijn passie voor kristallen  met uw delen en U nieuwe inzichten en handreikingen geven. Behalve dat je als

therapeut de fysieke, emotionele, mentale en sociale energie begeleiding kan geven met de traditionele werkwijzen van healing en reading kan je daarbij ook o.a. de kristallen als instrument inzetten. Deze zullen uw healings- en readingsenergie in een hogere trilling brengen en U in staat stellen op een ander niveau contact te maken met de energie van uw cliënt.

 

Waarom noemt hij kristallen, “kristallen”

 

Vanadiniet

 

Kristallen zijn creaties van en uit Moeder Aarde welke daardoor verbonden zijn met de onvoorwaardelijke Kosmische Energie. Stenen, beschouwt hij als bouwmateriaal en zijn vaak door mensenhanden gemaakt. Mineralen zijn vaak eenduidige elementen zonder dat er spraken is van een duidelijk zichtbaar kristalstructuur, terwijl kristallen mineralen zijn die uit 2 of meer elementen bestaan waarbij duidelijk zichtbaar spraken is van een kristalstructuur. Tevens zijn kristallen vaak doorschijnend of zelfs doorzichtig. Deze laatste groep, gebruikt hij ook tijdens zijn behandelingen. Ruwe kristallen zijn vaak scherp, zwaar en kwetsbaar, daarom gebruikt hij hen meestal in getrommelde vorm. Voor het gebruik van kristallen heeft hij verschillende ontspannings en/of meditatieoefeningen ontwikkeld. Die zijn gebaseerd op het feit dat alle materie uit moleculen bestaan. Ieder molecuul bevat 1 of meer elementen, die op hun beurt weer uit een aantal atomen bestaan. Ieder atoom bestaat weer uit een kern (protonen en neutronen) en daar omheen bewegen zich elektronen. (In wezen, een klein zonnestelsel) Deze elektronen draaien met een astronomische snelheid om de kern. Dit zorgt ervoor dat alle materie een eigen trilling/frequentie heeft die veroorzaakt wordt (om het wat eenvoudiger te zeggen) door deze beweging. Wij noemen dit energie. In ons fysieke, emotionele, mentale of sociale processen kunnen er energetische processen zijn ontstaan die wij niet als prettig ervaren en voelen ons ziek. Deze processen kunnen door de therapeut begeleid en bespreekbaar worden gemaakt.

 

Apofyliet

 

Doelstelling:

 

De doelstelling van deze doorgroeiopleiding is

ˇ         je verder intuītief ontwikkelen en met behulp van de kristallen een nieuwe methode ontdekken om te mediteren, visualiseren en communiceren.

ˇ         de diverse mogelijkheden en toepassingen van de kristallen leren kennen en ervaren, zowel voor eigen gebruik als ook voor gebruik op de ander.

ˇ         ze leren gebruiken voor healing en readingsenergie.

ˇ         het geheel met een theoretisch en praktische toetsing afsluiten.

 

Doelgroep:

 

In principe kan iedereen aan deze cursus meedoen, mits men de door CVIO en BHET erkende basisopleiding intuītieve ontwikkeling heeft gedaan. Gelet op de inhoud van deze doorgroeiopleiding is het uitermate geschikt voor therapeuten die kristallen willen ervaren en leren kennen als een nieuwe methoden , en mogelijk meer, geschikt voor doorgroeigroepen en aanvullende beroepsopleidinggroepen.  De aantal deelnemers, zal gelet op de intensieve intuītieve individuele aanpak uit maximaal 12 personen bestaan. Zijn er meer aanmeldingen dan kan er eventueel een 2 en/of derde groep gevormd worden. De groep wordt  geselecteerd op achtergrond van holistisch intuītieve opleiding d.m.v. een intakegesprek.

 

Korte inhoud:

 

De opleiding bestaat uit 3 blokken van ieder 10 lessen, t.w.

ˇ         Blok 1: basiskennis, wat zijn kristallen, wat zijn mineralen. Wat kan je ermee en wat niet.

ˇ         Blok 2: diverse toepassingen, bv. Ruwe en getrommelde kristallen, kristalessences, lay-outs, medicijnwiel, healingsticks, skulls, merkaba, bollen en piramiden, enz.

ˇ         Blok 3: holistisch energetische ontwikkeling: meditatie en visualisatie met kristallen,  reading en readingsenergie.

 

Woestijnroos